Sticlă De Ghilotină

Sticlă De Ghilotină

Oferă securitate deblocată cu geamul său special și sistemul de profil. Sistemele de ghilotină asigură 60% izolare fonică și sinergie și confort.

Sticlă de ghilotină

Oferă securitate deblocată cu geamul său special și sistemul de profil. Sistemele de ghilotină asigură 60% izolare fonică, iar ochelarii de sinergie și confort care pot fi utilizați în sistemele de sticlă termoizolantă pot crește caracteristica de izolare termică la niveluri și mai mari.

Ghilotina Sticla folosita in hoteluri, case, magazine, restaurante, patiserii, serare, terase. Este mai util decât alte sisteme. Este conceput pentru a transforma spațiul interior în spațiu deschis cu o singură apăsare a unui buton. Sistemul se deschide și se închide prin mișcarea în sus și în jos. Este izolat cu 3 aripi și are opțiuni cu o singură sticlă. O aripă este fixă, iar celelalte două se mișcă. Puteți opri oricând aripile în mișcare. Puteți deschide fie jumătate, fie complet. Sistemul poate fi adunat opțional atât deasupra cât și dedesubt. Când este închis, nu se va scurge niciodată apă și aer. Oferă rezultate aproape perfecte cu geam termopan. Se adaptează oricărui mediu cu aspectul său modern și elegant. Sistemul de sticlă ghilotină este cel mai silentios sistem în comparație cu rivalii săi. Motivul pentru aceasta este cureaua și sistemul dințat pe care l-am proiectat special. Deasupra sistemului, compartimentul motor este situat in interiorul cutiei pe care noi am proiectat-o ​​special din profile de aluminiu. Dacă se dorește, poate fi dezasamblat și îngrijit cu ușurință prin îndepărtarea doar a capacului cutiei motorului fără a scoate sistemul.

Vopseaua folosită în toate piesele din profil de aluminiu ale sistemului este vopsea fără amprente și rezistentă la pete.
Canalele unde nu există mișcare în profilele lonjeroanelor laterale sunt închise cu profile de acoperire estetice special concepute. În plus, toate detaliile de conectare ale panourilor sunt făcute invizibile prin realizarea unei conexiuni ascunse.
Profilele verticale și orizontale sunt reduse la minimum, nivelul de transparență al sistemului este crescut și se asigură o vedere panoramică maximă.

Datorită tehnologiei de radiofrecvență, sistem complet automat care poate controla toate funcțiile sistemului cu o singură telecomandă.
Datorită profilului lateral despărțit și cutiei motorului independent, asamblarea întregului sistem este foarte ușoară. Atunci cand este nevoie de service, fara a intrerupe complet sistemul, doar locurile necesare pot fi intervenite dupa dorinta.
Garantează o mișcare silentioasă și confortabilă. Roțile așezate pe marginile panourilor se deplasează în canalele roților de pe șine, permițând sistemului să se miște echilibrat.

Prețurile sticlei de ghilotină

Puteți suna +90 532 245 09 19 sau puteți trimite un e-mail la info@hausfargen.com pentru ca specialistul nostru de vânzări să vă contacteze. Specialistul nostru în vânzări vă va pregăti o ofertă specială pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat.