Fabrică

HAUS FARGEN, un pionier în sectorul copertinelor și sistemelor de umbrire pergole, urmărește și aplică tehnologia avansată

Fabrică

HAUS FARGEN, un pionier în sectorul copertinelor și sistemelor de umbrire pergole, urmărește și aplică tehnologia avansată. HAUS FARGEN, care operează într-o zonă închisă și deschisă de 1500 m², a adoptat principiul furnizării de servicii de calitate și orientate spre satisfacția clienților în țară și în străinătate cu echipa sa de experți.

A realizat multe proiecte de succes cu echipa sa de management profesionist, unitatea de marketing dinamică, echipa de asistență pre-vânzare și post-vânzare și echipa tehnică de experți. Cu imaginea de marcă ridicată, identitatea corporativă, profilul puternic al companiei, tehnica strategică de marketing și rețeaua avansată de vânzări, a făcut pași importanți în export și are o cotă de piață în creștere zi de zi. Succesul său la export contribuie pozitiv la economia turcă, în special la Istanbul. Parte a rețelei noastre de export; Irak, Cipru, Azerbaidjan, Kazahstan, Spania, Dubai este în continuă expansiune.

HAUS FARGEN produce produse în conformitate cu nevoile și cerințele clienților săi, îmbinând abordarea serviciilor de înaltă calitate cu tehnologia avansată. Produce sisteme de umbrire, sticlă pliabilă și copertine în special pentru restaurante, cafenele, locuri de muncă și locuințe.

În plus, produsele pe care le oferă servicii de producție, asamblare și întreținere; pergolă standard, pergolă standard suspendată, radian (pergola ovală), pergolă radian suspendată, pergolă radian cu acoperiș cu leagăn, pergolă standard cu acoperiș cu leagăn, pergolă bioclimatică, acoperiș rulant, pergolă bioclimatică, sticlă ghilotină automată, sticlă ghilotină manuală, sisteme de sticlă pliante, copertina fixă modele si perdea cu fermoar.
Alege materialele care urmează să fie folosite la fabricarea produselor sale cu mare grijă, iar majoritatea materialelor sale sunt realizate din materiale germane de înaltă calitate, iar partea rămasă este formată din materiale casnice de înaltă calitate. HAUS FARGEN, care ia ca principiu fiabilitatea, oferă servicii de garantare a produselor și serviciilor, precum și o strategie de înaltă calitate la prețuri accesibile.