Despre Noi

HAUS FARGEN Systems furnizează materiale în principal Istanbul, Turcia și în străinătate.

PROFILUL COMPANIEI

HAUS FARGEN Systems furnizează materiale în principal Istanbul, Turcia și în străinătate. Oferă un nivel ridicat de satisfacție a clienților cu personalul său profesional de management, unitatea de marketing cu experiență și o politică eficientă de relații cu clienții. În timp ce își dezvoltă portofoliul de clienți într-un ritm constant, oferă, de asemenea, produse de calitate și cele mai bune servicii prin canalele sale rapide de vânzare.

DESPRE NOI

HAUS FARGEN a intrat în sector cu producția de sisteme de sticlă la Istanbul în 2005, a început producția de copertine pliabile cu șine motorizate în 2012 și și-a luat locul și în sectorul de copertine și umbrire. În timp ce progresează, a realizat multe lucrări de succes cu ajutorul său. lucrări orientate spre proiect.
HAUS FARGEN, un pionier în sectorul sistemelor de copertine și copertine, urmărește și aplică tehnologie avansată. HAUS FARGEN, care operează într-o zonă închisă și deschisă de 1500 m², a adoptat principiul furnizării de servicii de calitate și orientate spre satisfacția clienților în țară și în străinătate cu echipa sa de experți.

A realizat multe proiecte de succes cu echipa sa de management profesionist, unitatea de marketing dinamică, echipa de asistență pre-vânzare și post-vânzare și echipa tehnică de experți. Cu imaginea de marcă ridicată, identitatea corporativă, profilul puternic al companiei, tehnica strategică de marketing și rețeaua avansată de vânzări, a făcut pași importanți în export și are o cotă de piață în creștere zi de zi. Succesul său la export contribuie pozitiv la economia turcă, în special la Istanbul. Parte a rețelei noastre de export; Irak, Cipru, Azerbaidjan, Kazahstan, Spania, Dubai este în continuă expansiune.

HAUS FARGEN produce produse în conformitate cu nevoile și cerințele clienților săi, îmbinând abordarea serviciilor de înaltă calitate cu tehnologia avansată. Produce sisteme de umbrire, sticlă pliabilă și copertine în special pentru restaurante, cafenele, locuri de muncă și locuințe.
În plus, produsele pe care le oferă servicii de producție, asamblare și întreținere; grădină de iarnă, pergolă standard, pergolă suspendată standard, radian (pergola ovală), pergolă radian suspendată, pergolă radian cu acoperiș cu leagăn, pergolă standard cu acoperiș cu leagăn, acoperiș rulant, copertine, pergolă bioclimatică, sticlă ghilotină automată, sticlă manuală, sisteme de sticlă pliabile, modele de copertine pergole fixe si perdele cu fermoar.
Alege materialele care urmează să fie folosite la fabricarea produselor sale cu mare grijă, iar majoritatea materialelor sale sunt realizate din materiale germane de înaltă calitate, iar partea rămasă este formată din materiale casnice de înaltă calitate. HAUS FARGEN, care ia ca principiu fiabilitatea, oferă servicii de garantare a produselor și serviciilor, precum și o strategie de înaltă calitate la prețuri accesibile.