Cortina Motorizata

Cortina Motorizata

Sistem de perdele cu fermoar, cunoscut și sub numele de sistem de perdele cu motor cu fermoar. Este echipat cu materiale speciale precum rulourile.

Cortina de tavan motorizată

Sistem de perdele cu fermoar, cunoscut și sub numele de sistem de perdele cu motor cu fermoar. Este echipat cu materiale speciale precum rulourile. Scopul este de a vedea rezistența și durabilitatea în condiții de mediu dure, cum ar fi vântul și precipitațiile. Perdeaua cu fermoar este folosită în case, locuri de muncă și locuri.

Zip Curtains, care este un tip de perdea ușor de utilizat și extrem de durabil; Aceste perdele sunt concepute pentru a fi protejate de factorii externi precum soare, vant si ploaie. Perdelele cu fermoar care atrag atenția prin aspectul lor modern și estetic sunt frecvent preferate în zone precum întreprinderile comerciale, casele și centrele comerciale.

Datorită draperiilor cu fermoar al căror scop principal este de a oferi protecție împotriva efectelor negative ale soarelui și vântului, puteți găsi soluții estetice și raționale la aceste și probleme similare. Puteți alege oricare dintre modelele noastre de perdele cu fermoar și le puteți aplica la cabana, grădina de iarnă sau acasă. Dacă doriți să vă faceți spațiile de locuit mai calitative și mai elegante, cu siguranță ar trebui să verificați modelele Zip Curtain de la Hausfargen.

Folosim motoare Somfy și Mosel în sistemele de perdele de tavan. Produsele noastre pe care le aplicăm prin amestecarea diferitelor soiuri de culori și modele pe care le oferim în funcție de cerințele dumneavoastră sunt acoperite de o garanție de doi ani.