Bioclimatică Pergola

Bioclimatică Pergola

Privește lumina naturală a designului tău exterior cu sistemul Bioclimatic Pergola. În timp ce vă bucurați de momentele dumneavoastră de liniște sub sistemul de

Pergola Bioclimatică

Privește lumina naturală a designului tău exterior cu sistemul Bioclimatic Pergola. În timp ce vă bucurați de momentele de liniște sub sistemul de pergolă bioclimatică proiectat profitând de fluxul natural de aer, puteți asigura trecerea aerului proaspăt cu un singur buton.
Designul modern pentru exterior oferă protecție împotriva soarelui, vântului, ploaiei, zăpezii și alți factori externi. Garantează o calitate extraordinară a vieții în aer liber. Sistemul de pergole bioclimatice se caracterizeaza printr-un design modern si un nivel ridicat de confort vizual si termic.
Lamele rotative asigură o ventilație utilă, oferind și o protecție excelentă împotriva soarelui. Lamele sunt proiectate pentru a canaliza excesul de apă din coloanele de susținere. Constructia de calitate se realizeaza in conformitate cu standardele internationale. Oferă un grad ridicat de rezistență la vânt puternic.
În cazul deschiderilor mari, condițiilor neobișnuite ale terenului sau solicitărilor speciale pe șantier, oferim soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Pergole special concepute creează posibilități practic nelimitate prin crearea de spații exterioare unice care se potrivesc perfect tuturor cerințelor dumneavoastră. Puterea și capacitățile Pergolei Bioclimatice sunt combinate cu toate conforturile suplimentare, cum ar fi senzori, panouri, iluminat și alte accesorii. Echipa noastră talentată de designeri și ingineri ne permite să găsim soluția perfectă chiar și pentru cele mai solicitante proiecte. Bucurați-vă de viața în aer liber!

Pergola Bioclimatica Specificatii Tehnice

Profilele de aluminiu utilizate în sistem sunt 6063 – T6 F25 (duritate Briner 7580).
Toate profilele vin la șantier cu cuptor electrostatic vopsit și ambalat.
Toate accesoriile vin ambalate ca vopsele galvanizate și electrostatice pentru cuptor.
Capacul acoperișului mobil este din aluminiu.
Panourile funcționează axial și pot fi derulate înapoi la cerere. (Această caracteristică este importantă prin faptul că poate efectua ventilație și umbrire în același timp.)
Panourile pot fi deschise axial la un unghi minim de 85 de grade. (Este important să tăiați lumina soarelui de pe fațadă.)
Detaliul canelurii trebuie să fie din aluminiu și ar trebui să fie pe suprafața exterioară a sistemului pentru a preveni revenirea apei atunci când scurgerile de apă sunt blocate.
Mișcarea de deschidere-închidere a capacului de tavan trebuie asigurată de telecomandă.
Acesta trebuie să fie integrat cu sistemul de automatizare pentru a preveni utilizarea greșită. (Întrerupătoarele mecanice de limită cauzează probleme în acest sens)
Sistemul care urmează să fie utilizat trebuie să fie proiectat și fabricat în conformitate cu toate condițiile sezoniere.
Cureaua de distribuție trebuie să asigure transmisia puterii între motor și mecanismul de mișcare și ar trebui să fie reglabilă.
Profilele suport verticale trebuie să fie din aluminiu. Pentru a menține aplicarea pe podea ascunsă și pentru a proteja izolația podelei, aceasta ar trebui să fie compusă din două părți, suportul principal și capacul.
Șuruburile de aplicare a flanșei trebuie să fie M8 * 80 Buldeks sau M880 diblu din oțel căptușit și acoperire galvanizată. (Pentru a nu deteriora izolația podelei.)
Rovingurile care vor fi utilizate în sistem trebuie să fie EPDM.
Silicoanele care trebuie utilizate trebuie să fie neutre.
Echipajele de montaj trebuie să fie echipa proprie, salariată și asigurată a companiei.
Sistemul de utilizat trebuie să aibă motor de 5 ani și garanție mecanică de 2 ani.
Fiecare modul de sistem este format din profile portante verticale și orizontale. Suporturile principale verticale ar trebui să fie 1001503, iar suporturile principale orizontale ar trebui să fie de 100150 * 3 mm.
Modulele de sistem trebuie să aibă proprietăți statice pentru a îndeplini sarcina distribuită de 50 kg + 25 kg/m² și sarcina vântului de 50 kg/m².
Panourile speciale utilizate în modulele de sistem sunt proiectate pentru a efectua ventilația pe vreme ploioasă și trebuie să aibă controlat modul de ploaie.
Mișcarea axială și strângerea din spate a panourilor de aluminiu în sistem ar trebui să se facă cu motoare separate.

Pergola Bioclimatica Pret

Puteți suna +90 532 245 09 19 sau trimite un e-mail la info@hausfargen.com pentru ca specialistul nostru de vânzări să vă contacteze. Specialistul nostru în vânzări vă va pregăti o ofertă specială pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat.