Acoperiș Retractabil

Acoperiș Retractabil

Un acoperiș retractabil este un sistem de acoperiș conceput pentru a rula înapoi acoperișul unei structuri, astfel încât interiorul unității să fie deschis spre

Ce este Pergola? Sisteme de acoperiș retractabil cu pergolă

Un acoperiș retractabil este un sistem de acoperiș conceput pentru a rula înapoi acoperișul unei structuri, astfel încât interiorul unității să fie deschis spre exterior.
Sistemele de pergole retractabile, care pot fi produse în diferite stiluri, pot fi definite ca unități de scaune în aer liber. Sistemele de pergole retractabile pot fi reglate de utilizator în funcție de orice condiții meteorologice. Puteți folosi aceste structuri pentru umbră într-o vreme caldă și amețioasă. Daca va aflati iarna si vremea este inzapezita, puteti beneficia de privelistea frumoasa asupra zapezii cu ajutorul acestor structuri. Prin urmare, nu trebuie să luați nicio măsură în funcție de condițiile sezoniere. Dimpotrivă, Sistemele Pergola vă permit să controlați pe deplin sezonul în care vă aflați.

Motor și automatizare pentru acoperiș retractabil

În produsele noastre sunt folosite motoare Somfy franceze de renume mondial. Este garantat 5 ani si poate fi actionat doar prin apasarea unui buton. folosind tehnologia RTS.

Sistem de iluminat pe acoperiș retractabil

Iluminare puternică sau slabă; Le puteți ajunge la toate cu iluminare spot cu tehnologie LED sau opțiuni de iluminare liniară.

Opțiuni de culoare pergolă

Sistem de drenare a apei pe acoperiș retractabil

Partea ascunsă a sistemului de drenaj, care este integrată atât în ​​grinzi, cât și în stâlpi, face posibilă scurgerea apei.

Țesătură pentru acoperiș retractabil

Lejeritatea, textura și culorile țesăturilor noastre înmoaie și înfrumusețează pergole pe care sunt aplicate. Creați spații luxoase și unice folosind o gamă largă de culori, modele și combinații de materiale.

Rezistent UV
Rezistent la rupere
Rezistent la apă și pete
Întreținere ușoară
5 ani garanție

Opțiuni de acoperire a acoperișului retractabil

pentru a proteja de influențele mediului sau pentru a crea un spațiu exterior care poate fi folosit timp de patru sezoane.
Sisteme de sticlă pentru acoperiș retractabil
Copertine cu brațe care se pot deschide
Perdele cu fermoar
Marginile pergolei pot fi

Preturi pentru acoperis retractabil

Puteți suna +90 532 245 09 19 sau puteți trimite un e-mail la info@hausfargen.com pentru ca specialistul nostru de vânzări să vă contacteze. Specialistul nostru în vânzări vă va pregăti o ofertă specială pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat.